ABOUT

MY STORY

In 2009 werd er een bedrijf opgericht genaamd Podium & Evenementen Techniek. Hiermee  konden we een breed assortiment aanspreken in de evenementen branch. Van backline tot decor en lichtshows, Podium & Evenementen Techniek deed en doet nog steeds alles.


Alleen onder een andere naam. In 2013 hebben we de definitieve besluit genomen om onze bedrijfsnaam te gaan veranderen. Podium & Evenementen Techniek werd meer met een opleiding in verband gebracht als met een bedrijf dat staat voor kwaliteit en innovatie. Op 22 april 2014, 5 jaar na de oprichting, werd de officiële naamsverandering doorgevoerd. Vanaf 1 mei 2014 heet ons bedrijf Light Options en hebben we ons de afgelopen jaren dan ook vooral op het belichten en programmeren gestort.


Wij kunnen doormiddel van computer animaties een show tot leven brengen nog voor deze daadwerkelijk gaat plaatsvinden. Hierdoor kunnen we u als klant een goed idee geven van wat u kan gaan verwachten van ons.


Vaak merken wij dat we door onze basis kennis die we hebben opgedaan in de theaterwereld, heel anders kijken naar belichting. We hebben niet de 12 standaard kleuren die iedereen gebruikt en we kijken naar wat er uitgelicht moet worden.

Foto van Thomas,

Oprichter van Light Options. Genomen op pinkpop 2017.


"Een mooie ode aan de persoon in kwestie.

Bezig met zijn passie."

UPCOMING GIGS

What are we going to do?