Wie zijn wij

Wie zijn wij

In 2009 werd er een bedrijf opgericht genaamd Podium & Evenementen Techniek. Hiermee konden we een breed assortiment aanspreken in de evenementen branch. Van backline tot decor en lichtshows, Podium & Evenementen Techniek deed en doet nog steeds alles. Alleen onder een andere naam. In 2013 hebben we de definitieve besluit genomen om onze bedrijfsnaam te gaan veranderen. Podium & Evenementen Techniek werd meer met een opleiding in verband gebracht als met een bedrijf dat stond voor kwaliteit en innovatie. Op 22 april 2014, 5 jaar na de oprichting, werd de officiële naamsverandering doorgevoerd. de ofiiciele aankondeging werd op 1 mei 2014 gedaan. Onderaan deze text kun je het filmpje zien dat werd gebruikt met het oude en het nieuwe logo.

 

Light Options is een bedrijf dat zich in het bedenken en ontwerpen van licht heeft gesetteld. Daarnaast zijn onze mensen gecertificeerde riggers wat inhoud dat we constructies kunnen berekenen. Hierdoor kunnen we ons flexibel inzetten in de evenementen branch.

Wij kunnen doormiddel van computer animaties een show tot leven brengen nog voor deze daadwerkelijk gaat plaatsvinden. Hierdoor kunnen we u als klant een goed idee geven van wat u kan gaan verwachten.

 

© Light Options 2014

 

Mail ons

 

Of like ons op Facebook: